Najnovšie recenzie zo sekcie Osobné teplomery
spokojný. meria presne a rýchlo - porovnané s ortuťovým aj mercury teplomerom
- ohybný koniec co je super
- ideálny teplomer pre babetka.
- nemá náhradnú baterku.
- Slùži načo je určený.
Microlife NC 100
Registrovaný používateľ
Pridané: 7. novembra 2024
(naposledy upravené 7. novembra 2024)
Zakúpený v VIPlekáreň.sk
- Cena,funkčnost,prevedenie produktu
- žiadna
No zatial som ho použival kratko,ale funguje ako má.Som max.dpokoiný.Výrobok doporučujem.
Omron Flex Temp Smart
Pridané: 3. novembra 2024
(naposledy upravené 3. novembra 2024)
Zakúpený v TlakomeryOMRON.sk
Teplomer je nefunkcny. Meranie pod pazou trva 3 sekundy ale vysledok nexodpoveda realite.
Reakcia značky Omron
Dobry den,
mrzi nas vasa nizsia spokojnost, teplomer OMRON FlexTemp Smart pouziva na meranie 10 sekundovu technologiu merania teploty.
To vsak plati len pre meranie v konecniku.
Pokial ho pouzivate v podpazusi, alebo v ustach, musite cas merania predlzit - drzat ho v mieste merania dlhsie ako len po zapipanie.
Casy merania, ktore vam odporucame dodrzat - OD UMIESTNENIA na meracie miesto:
V konecniku - 10 sekund - po zapipanie, pripadne o 5 sekund dlhsie
V podpazusi - 2 minuty
V ustach - 1 minutu
Verime, ze po tejto rade bude vase meranie ovela spolahlivejsie.
Ak s nim nadalej nebudete spokojny, mozete sa obratit na predajcu, ktory zabezpeci patricny servis.
Ako odbornici na OMRON, vam vzdy radi poradime osobne, pripadne skuste na nasej stranke vpravo dole chatbot online poradcu so vsetkymi otazkami, alebo nas Blog.
S uctou,
tim Celimed, s.r.o. - vyse 25 rokov jedine oficialne zastupenie a servisne stredisko OMRON pre Slovensko
www.celimed.sk
Spĺňa moje požiadavky.
- Ok
Potrebovala som
- kvalitné produkty
- da sa zneho pouzit bateria do skutocneho teplomera
- meria o 1 stupen menej
- dlho trva kym nameria tu nepresnu hodnotu
Prakticky nepouzitelne, kupil som aj druhy drahsi model rovnakej znacky, model rapid, ten sice meral rychlejsie ale nestabilne, a podobne nepresne.
- Rýchle meranie
- Batérie nie sú súčasťou balenia
Kúpila som na základe odporúčania rodinného príslušníka, uľahčuje meranie teploty, rýchle doručenie, produkt došiel v poriadku, bol dobre zabalený, odporúčam
- Meria presne
- chýba zvukové oznámenie o vykonaní merania, ale dá sa žiť aj bez toho
Teplomer funguje tak, ako ma
- Hneď zmeria teplotu človeka alebo povrchu
Teplomer funguje, nevýhody nevidím.
- rýchlosť
- presnosť
- Väčšinou meria správne
HARTMANN Thermoval Standard
Pridané: 28. septembra 2024
(naposledy upravené 28. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Rýchle meranie teploty
- Po nameraní teploty je pískanie dosť slabé, možno je už slabšia batéria
- Rýchle meranie
- Ohybný hrot,znižuje riziko poranenia
- Výhodný nákup
Spoľahlivý teplomer.Odporúčam.
Presný a citlivý teplomer s jednoduchým a praktickým ovládaním. Bežne používané baterky 2ks AAA, ergonomický tvar, podsvietený displej - 3 farby, signalizujú zvýšenú, mierne zvýšenú alebo normálnu teplotu. Zvuková signalizácia, pípnutie pri začiatku merania a dve pípnutia pri skončení merania je veľmi tichá, takže v noci nezobudí dieťa. Veľký prehľadný displej, ľahko čtateľný. Z môjho pohľadu najlepší pomer ceny a kvality, ktorý som našiel. Najnižšia cena za akú som dokázal bezkontaktný teplomer kúpiť neodrážala nízku kvalitu, bol som tovarom milo prekvapený a určite kúpu odporúčam.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »