Najnovšie recenzie zo sekcie Osobné teplomery
- Rýchly a efektívny obchod
- vysokokvalitný výrobok, telesnú teplotu meria rýchlo a presne
- este som velmi nevyuzil, ale zatial splnil predpoklady
- meria presne telesnu teplotu
- výrobok splnil očakávania
Produkt som si vybrala kvôli tomu,že máme deti.Sme s výrobkom veľmi spokojný. Určite odporúčam aj ostatným si ho kúpiť.
- telesnú teplotu zmeria rýchlo a spoľahlivo
- šikovný,dúfam že dlho vydrží
- Jednoduchá manipulácia
- Presné meranie
- Pamäť 30 posledných meraní
- Možnosť vypnutia zvukovej signalizácie
Veľmi dobrý teplomer, som veľmi spokojný.
- Vydrž batérie
- pohodlie
- bezkontaktná funkcia
Má veľký displej, kupované pre babičku a doteraz nechápe ako je to možné bezkontaktne. Na začiatku tomu neverila, porovnávala so svojim sovietskym, ale teraz už je spokojná a starý teplomer odviezla na chatu.
Reakcia značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem
Tým TrueLife
Je to super
- meranie počas sekundy
- podsvietený displej
- ukladá meranie
- funguje skvele
Maximálna spokojnosť. Pri horúčkach detí sme na pohotovosť do nemocnice vzali tento teplomer na porovnanie s tými, čo majú v nemocnici a merali rovnako.
- Doma mám už jeden teplomer a je presný.Ďalšie som kúpila rodine.
Asi vadný kus. Generátor náhodných čísiel. Bol vrátený a miesto neho som kúpil NC100. Ten bol v poriadku.
- dobrá cena
- spoľahlivý a rýchly
- Výhoda
- Návod na obsluhu bez slovenského prekladu
Bezkontaktný teplomer ,nepoužiteľný,namerané hodnoty na čele ukazujú 33.4°C , na zápästí 36.7°C, hneď som použila klasický teplomer a ten nameral 35.8 takže dosť veľký rozdiel.
- Je účelný, že meria vo všetkých troch spôsoboch
- Nevýhodou je, že má malý displej a potrebujem vždy mať pri seba okuliare
Malý, šikovný len by mohol mať väčší displej a nejaké puzdierko aby som ho bezpečne mohol mať pri sebe a nosiť ho so sebou.
- dizajn
- odchýlky v opakovaných meraniach
- po1 min
- zvukové signály žiadne
- niekedy normálne blbne-nechce načítať teplotu-není to často akorát vtedy keď tosúrne potrebujete-idem reklamovať
je to čína -ale bohužial nevydarená
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »