Najnovšie recenzie zo sekcie Osobné teplomery
ok
- jednoduché ovládanie
- zreteľné čísla na displeji
- ukladanie teplôt
- zvukový signál pri meraní
- meranie teploty rôznych povrchov
- praktická aplikácia
Som veľmi spokojná. Teplomer meria dobre a veľmi rýchlo. Mala som trochu obavy, či bude mať jednoduché ovládanie, ale obávala som sa zbytočne. Používa sa ľahko. Veľmi ma prekvapila rýchlosť merania. To je fajn hlavne keď je malé dieťa, ktoré nemôžete dlho udržať v pokoji. Namerané hodnoty sa zobrazujú na displeji a sú veľmi dobre čitateľné. Keď máte horúčku, je tu zvukový signál. Signál sa ozve aj po skončení merania. S teplomerom možno merať aj teplotu rôznych povrchov (nielen telesnú teplotu). Všetky namerané hodnoty môžete použiť v aplikácii, ja používam android a aplikácia sa nainštaluje a používa v pohode.
- dizajn
- rýchlosť
- príjemné (neprepálené) osvetlenie v noci
- prehľadná aplikácia
- komfort merania
- možnosť merania z čela, ucha, predmetov, teploty potravín, miestnosti
- meranie na viacerých miestach na čele poskytuje mierne odlišné údaje, čo však nie je chybou tohto typu teplomera, ale vo všeobecnosti s tým musíme pri tomto type teplomera počítať.
S teplomerom som spokojná. Súhlasím s tým, čo hovorí návod. Teplota na čele môže ovplyvniť pot atď. a preto treba brať výslednú hodnotu ako referenčnú. Každopádne som za túto možnosť, kedy môžem dieťaťu v noci zmerať teplotu len takto rýchlo na čele, vďačná. Hneď viem, či je OK alebo či má teplotu. Či má 38 alebo o pol stupňa menej či viac, ma v tej chvíli až tak nezaujíma. Za tento komfort obetujem akúkoľvek nepresnosť merania s týmto typom teplomera. Meranie je veľmi rýchle. Stlačím a defacto hneď vidím výsledok. Možné sú aj zvukové signály. Možnosť merať izbovú teplotu a stravu tiež funguje dobre a je príjemným bonusom. Pripojenie k aplikácii je tiež skvelé. Síce inštalácia cez QR kód na krabici nefungovala, ale aplikáciu som si vyhľadala a nainštalovala. Je tam skvelý prehľad o vývoji teploty, grafy..... Čo sa týka dizajnu a držania, za mňa tiež spokojnosť. Ovládanie je intuitívne. Návod nebol potrebný.
- dobrá veľkosť a čitateľnosť
- rýchlosť
- aplikácia
Rozdiel merania teploty tela oproti digitálnemu teplomeru nie je v prípade merania teploty v podpazuší a na spánkoch. V prípade merania na čele je rozdiel cca 0,4 stupňa. Teplota v miestnosti a teplota potravín bez problémov. Krásny čistý dizajn. Aplikácia bez problémov synchronizuje namerané teploty.
- Design
- Rýchlosť
- Profily
- Meranie teploty predmetov
- Aplikácia
- Rôzna teplota pri rozdielnej vzdialenosti od predmetu alebo osoby.
Merania teploty, či už telesnej alebo v uchu či predmetu, mi pripadali odpovedajúce. Občas mi prišlo, že závisí od vzdialenosti od meranej osoby alebo predmetu, preto som sa snažila teplomer priložiť. Synchronizácia s telefónom bola veľmi intuitívna, prehľadná, ako plus beriem možnosť nastavenia viacerých profilov, čo viacčlenná rodina v čase prechladnutí a chrípok určite ocení. Ako matka malého dieťaťa oceňujem dvojnásobne, že si nemusím pamätať, akú teplotu mala dcéra. Plus dcéra je veľmi neposedná, takže zmerať jej teplotu za 2 sekundy je pre mňa doslova vyslobodením.
- ľahké ovládanie
- takmer presné meranie
S Tesla Smart Thermometer som maximálne spokojná. Ovládanie je veľmi jednoduché, s tromi tlačidlami. Namerané teploty sa ukladajú. Je možné merať aj teplotu vzduchu. Plusom je aj hladký a čistý vzhľad, teda jednoduchá údržba. Meranie teploty má len minimálnu odchýlku
Spokojny
- zmeria 3 rôzne teploty - tela, prostredia, tekutiny
- rýchle meranie
- namerané hodnoty zodpovedajú
- rýchla odozva
Pekný dizajn, dobre sa drží, čitateľný displej, veľmi rýchla odozva a hlavne údaje zodpovedajú skutočnosti. S podobnými výrobkami iných značiek som nebol spokojný, tento vyzerá veľmi dobre, zdá sa byť dobre vyladený a budem sa naň môcť spoľahnúť.
skvely teplomer, hlavne odmera rychlo
- Pomerne lacný teplomer s dobrou presnosťou merania teploty
- Chýba farebná alebo zvuková výstraha pri vysokej teplote tela
- Doručenie do 24 hodin
- Funguje
- Pekný dizajn
- Nemá smart funkcie ako ostatne ihealth produkty (párovanie cez wifi s telefónom a aplikáciou)
- na rôzne vzdialenosti sa teplota líši aj o 0,5°C
Cena zodpovedá kvalite
- Vynikajúcipomer cena/kvalita. Zo vzdialenosti 50 až 100 mm má dobré výsledky (aspon tento kus).
- K prístroju nebol slovenský návod, priložená batéria a na prístroji sú popisy asi po čínsky .
Spokojnosť na 100%
P.R.C. Bezkontaktný lekársky infračervený teplomer s LCD displejom Rozsah telesnej teploty: 32 °C až 42,9 °C
nevýhoda - súčasťou balenia nie sú baterky
- rychlost vyhodnotenia merania
- presnosť merania
- možnosť vypnutia zvuku
- podsvietenie
- bez pripomienok
Pomer cena - kvalita výborný. Na nevýhody sme zatiaľ neprišli :-)
- Konečne snáď prvý teplomer co meria relatívne presne
Klasika dig.teplomer nie je co riesit
Šikovný prakticky rýchle meranie teploty.
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »