Najnovšie recenzie zo sekcie Osobné teplomery

Microlife MT 850

Microlife MT 850

Overený zákazník Pilulka.sk Heky

Pridané: 21. decembra 2022

Zakúpený v Pilulka.sk

Odporúča produkt

Tovar zodpovedajúci cene.Zatiaľ dunguje ako má.

Overený zákazník Exxalent.com MARTIN

Pridané: 19. decembra 2022

v pohode teplomer

Overený zákazník Exxalent.com Andrea

Pridané: 19. decembra 2022

• meria okamzite
  • zapnem a hned pripraveny
  • vsade na tele ina teplota, ale vraj na cele je platna
Omron Gentle Temp 720

Omron Gentle Temp 720

Registrovaný používateľ Registrovaný používateľ

Pridané: 17. decembra 2022

Neodporúča produkt
  • nic
  • v podstate je nepouzitelny

Bateria vydrzi cca pol roka. Teda v momente ked ho chcete pouzit, musite ist najskor vymenit bateriu. Aby toho nebolo dost, kryt baterie neni zacvakavaci, ale musite pouzit PH1 skrutkovac. Klasicky pripad: Zena zisti ze ma dieta teplotu. Vytiahne zo skrine teplomer, a nic. Ide teda vymenit bateriu, Lenze to musi pohladat skrutkovac. Lenze taky maly nema. Tak skusa spicku nozika alebo ine sposoby. Po 10 minutach je bateria vymenena (ak taku ma doma, CR2032). Pol roka nato ma dieta teplotu. Vytiahne teplomer zo skrine a cely cirkus sa opakuje. Toto mam z vlastnej skusenosti.

Reakcia značky Omron

Dobry den,mrzi nas vasa nespokojnost s teplomerom.
Pristroj kontinualne zobrazuje izbovu teplotu aj vo vypnutom stave - pre kontrolu teploty pre deticky.
Ak tuto funkciu nepotrebujete, da sa len vybrat bateria a vlozit ju do pristroja len pri potrebe merania telesnej teploty, alebo teploty povrchov, napriklad flasi s potravou.
Kryt baterie je takto chraneny opat len pre riziko pri detickach - tak aby kryt neotvorili rucickami a nedostali sa k baterii.
Napriek tymto opatreniam je tento teplomer vhodny aj pre pouzivanie pre dospelych.
Ako odbornici na OMRON, vam vzdy radi poradime osobne, pripadne skuste na nasej stranke vpravo dole chatbot online poradcu so vsetkymi otazkami.
S uctou,tim Celimed, s.r.o. - vyse 25 rokov jedine oficialne zastupenie a servisne stredisko OMRON pre Slovensko

Cemio Metric 308 Smart bezkontaktný

• Možnosť merania v uchu
  • Prehľadný displej
  • Aplikácia
  • Jednoduché nastavenie
  • Nepresnosť pri meraní na povrchu tela
  • Príliš veľa údajov na vytvorenie profilov v aplikácii

Jedná sa o univerzálny teplomer, ktorý umožňuje meranie na povrchu ( 0 - 100 stupňov Celzia ), meranie na tele a priamo v uchu ( 32 - 43 stupňov Celzia ). Pri porovnaní s certifikovaným teplomerom som sa pri meraní na tele stretol s odchýlkou pol stupňa ( nižšia teplota ako skutočná ), ale pri meraní v uchu nebola odchýlka žiadna. Teplomer má jednoduché nastavenie ( len stupne Celzia alebo Fahrenheita a nastavenie povrchu ). Po odstránení krytu sa automaticky nastaví na meranie v uchu. Napájanie zabezpečujú 2 batérie AAA, ktoré sú v balení. Teplomer je malý a pohodlný do ruky, s veľkým a ľahko čitateľným displejom. V aplikácii sa potom dá priradiť nameraná teplota k prednastaveným profilom ( trochu nepríjemné, koľko údajov o ľuďoch chce aplikácia ) a je to krásne prehľadné. Spárovanie s telefónom je takmer okamžité.

Overený zákazník Exxalent.com LUKASTOP

NEMAM VIHRADI

Overený zákazník Exxalent.com Overený zákazník

Odporúča produkt
  • perfektne, meria ihned a nemusim syna budit
BabyOno Teplomer infračervený bezdotykový Natural Nursing

Interpharm Bezkontaktný infračervený teplomer CLOC SK-T008 1ks

Interpharm Bezkontaktný infračervený teplomer CLOC SK-T008 1ks

Overený zákazník Zenco Overený zákazník

Pridané: 6. decembra 2022

(naposledy upravené 6. decembra 2022)

Zakúpený v Zenco

Neodporúča produkt
  • ťažká manipulácia s krytom pri založení alebo výmene bateriek
  • komplikované meranie teploty najmä u starších ľudí, nastavenie merných jednotiek v C a Kelvin
Withings Thermo 70143601

Withings Thermo 70143601

Overený zákazník iSTYLE SK Overený zákazník

Pridané: 6. decembra 2022

Zakúpený v iSTYLE SK

• presnost
  • jednoduchost

Presnost overena v porovnani s ortutovym teplomerom,

EMOS | E0042 | Digitálny bezdrôtový teplomer E0042

EMOS | E0042 | Digitálny bezdrôtový teplomer E0042

Overený zákazník Datacomp.sk peter

Pridané: 4. decembra 2022

Zakúpený v Datacomp.sk

Odporúča produkt
  • presné, rýchla odozva..velké čísla
  • nedá sa prehodiť pozíciu IN a OUT
P.R.C. Bezkontaktný lekársky infračervený teplomer s LCD displejom Rozsah telesnej teploty: 32 °C až 42,9 °C

Overený zákazník Zdravynakup.sk Overený zákazník

Pridané: 2. decembra 2022

(naposledy upravené 2. decembra 2022)

Zakúpený v Zdravynakup.sk

• Spokojnosť

Overený zákazník Datacomp.sk Michal

Pridané: 30. novembra 2022

Zakúpený v Datacomp.sk

Odporúča produkt

kupovali sme ho kvôli nepresnému meraniu predošlého teplomera, tento meria presnejšie - aj viackrát za sebou ukazuje rovnakú teplotu....

Overený zákazník MobilnaLekaren.sk Ľubo

Overený zákazník Dr.Max lekáreň pku

Pridané: 29. novembra 2022

Zakúpený v Dr.Max lekáreň

Odporúča produkt

Robi to co je deklarovane

Overený zákazník Alza.sk Ján

Pridané: 28. novembra 2022

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt
  • Funguje ako má, intuitívne a jednoduché ovládanie, prepínanie medzi meraním osôb a predmetov - výhoda napr. pri meraní teploty vody.
  • Je možné vypnúť zvukovú signalizáciu merania teploty.
  • Teplomer splnil očakávanie a je častým pomocníkom.

Reakcia značky TrueLife

děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s produktem nás velmi těší.
S pozdravem

Zakúpený v TlakomeryOMRON.sk

• Nízka cena
  • Rýchle meranie
  • Presne meranie

Značka omron opäť nesklamala svojou povestnou kvalitou. Teplomer je presný a rýchly.

Vitammy Flash HTD8816C

Vitammy Flash HTD8816C

Overený zákazník Dr.Max lekáreň Eva

Zakúpený v Dr.Max lekáreň

Odporúča produkt
  • Čo sa týka kúpi teplomera, ide o poľského výrobcu. Tí majú aj poriadne výrobky. Zo začiatku sme si ale mysleli, že nemeria presne, ale to sme si nevšimli tenkú nálepku na displeji, ktorá zrejme výsledky skresľovala. Máme ho ešte krátko na to, aby sme vedeli patrične ohodnotiť kvalitu prístroja. Je bezkontaktný, čo je výhoda pri malom dieťati, ktoré občas protestuje proti meraniu pod pazuškou.

Veľké mínus ale je, že sme vo vnútri balenia našli len poľský návod - o slovenčine ani chýru, a to u nás platí spotrebiteľský zákon, že každý výrobok predávaný na SK má mať slovenský preklad. Čiže netušíme, či máme pri meraní držať spúšť teplomera alebo ju len stlačiť. Ani z akej vzdialenosti merať a či prechádzať prístrojom po dĺžke čela. Na nete sme zatiaľ žiadny online návod v slovenčine nenašli. Keďže originálne balenie teplomera nebolo prelepené ochrannou nálepkou (ako to už bežne býva pri nových výrobkoch), nevieme, či nešlo o rozbalený tovar, v ktorom už chýbal SK preklad alebo naozaj pri tomto teplomere nie je dodávaný, čo je riadna škoda a veľké mínus. Nie každý je technicky zdatný. Už len dúfať, že to zvládneme so zdravým sedliackym rozumom alebo s metódou "pokus - omyl". Dr.Max síce na svojej webovej stránke pri teplomere uvádza mini popis k prístroju, ale to nie je zďaleka návod na použitie. Bolo by fajn urobiť v tomto nápravu zo strany predajcu alebo aj výrobcu.

Overený zákazník Testuj.to Tomáš

Zakúpený v Testuj.to

• Dizajn
  • Užívateľská prívetivosť
  • Kvalita merania

Človek by povedal, že sa mu bezkontaktný teplomer nemusí hodiť, ale opak bol pravdou. Hodil sa mi hneď prvý deň, keď som potreboval zmerať svojho jedenapolročného syna, ktorý sa nechcel nechať zmerať. S týmto teplomerom to bolo rýchle a hneď sme vedeli, ako to riešiť.

Skvele a rýchlo zmeria teplotu nielen ľudskú, ale napríklad aj v miestnosti.

Určite odporúčam tento výrobok každému, kto si chce aspoň trochu uľahčiť a skvalitniť život. Napokon, do čoho investovať viac ako do svojho zdravia a pohodlia?

Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25